maanantai 1. elokuuta 2016

Vanhoja kuvia

Tosiaan sain tässä muutama päivä sitten uuden koneen joten tuli vähän järjesteltyä mun kuvia. Mulle tuli vanhoja pullip kuvia katsellessa idea, että voisin tehä postauksen johon laitan jotain vanhoja  kuvia Emilystä joihin oon jotenkin tyytyväinen ja kirjotan vähän jotain siitä kuvasta.  Koska Emily on ollu mulla jo vähän yli sen 2 vuotta nii kyllä noita kuvia löytyy. En silti tähän postaukseen hirveästi kuvia änge, mutta jonkun verran silti. Ja en tosiaan tehny mitään synttäri postausta Emilyyn liittyen joten tää postaus saa nyt korvata sen.


Muistakaa käydä osallistumassa mun kuvakisaan jos kiinnostaa! : )


Tää on mun ekasta postauksesta. Ja ite en sen postauksen kuviin oo ollenkaan tyytyväinen paitsi tää on mun mielestä siedettävä ja ihan ok kuva.

 Sillon kun otin tän niin oli yks mun lempi kuvista. Sillä Empun stock peruukki ei tässä onneksi ole niin hirveänä kuin joissain kuvissa. Ja tykkään tän kuvan värimaailmasta.

 Tän kuvan ontin meijän parvekkeella Saksassa. Ihmettelen kyllä miten en pelännyt ettei nukke tippuisi, mutta onneksi ton kaiteen takana oli sellainen taso sillä jos Emily olisi tipahtanut niin olisi luultavasti jäänyt siihen tasolle. Tänkin kuvan värimaailmasta tykkään. Tässä kuvassa mua ärsyttää se kun suo hiusosia juttu törröttää tolleen, mutta ei se onneksi maailmanloppu ole.

 Tää kuva on musta jotenkin söpö. Tää on siis kt:stä jossa Emily kokkasi. Ja tänkin kuvan värimaailmasta tykkään. : D  Jos mun pitäis valita omista kuvatarinoista mun lemppari nii se ois se jossa tää kuva on sillä sitä oli mun mielestä kiva kuvata ja oon aika tyytyväinen loppu tulokseen. Kyseisen postauksen pääset lukemaan tästä.

 Tykkäsin kuvata Emilyä todella paljon yhdessä vaiheessa todella paljon. Sillä Empulla oli obitsu ja olin muutenkin nukkeen tyytyväinen. Silloin kun otin tän kuvan niin tää oli yks mun lempi kuvista Emilystä. Oon vieläkin ihan tyytyväinen tähän kuvaan.

 Nyt kun katoin muutamia kuvia Empusta toi peruukki päässä niin tää on ehkä ainut kuva jossa Emppu näyttää ihan kivalle se päässä. Tää kuva ei kyllä mikään hirveen onnistunu oo. Mut ei kyl hirveesti tullu Emppua kuvattua sillä ite en tästä peruukista sillä ollenkaan tykänny.

Ja tässä Emily nyt. Oon tällä hetkellä Emppuun tyytyväinen kuhan saisin sille obitsun 
nii uskon, että mun eka nukke ois valmis.


Haluisitteko Melodystä ja Minniestä tälläset postaukset?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti