sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Minnie Mouse on söpö :3

Heippa! Voi olla etten teekkään toista osaa sillä olla n kuvannut siihen kaksi kuvatarinaa. Unohdin mainita muuten että kirjoitan tapletillani joten kirjoitusvirheitä varmaankin on. No päästänpä teidät kuviin.


Ainiin sanokaa hei Minnielle ja Melodylle. :3 Eli tänne kotiutuikin kaksi nukkea sillä toisen sain kummeiltani ja toisen joululahjaksi. Mallit ovat Prupate ja joujou niinkuin jotkut saattoivat arvata. Minnie on siis dal ja Melody on pullip.4 kommenttia:

 1. Oii ihania kuvia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mutta teethän sä sen kysymyspostauksen sillä mulla ois sikana kysyttävää ja nyt kun voi ysyä neljältä! Ei se haittaa vaikka siin ei oo kt:tä ainaskaa mua se ei haittaa! Melody tykkäätkö lempinimestäsi Meloonimellu?? Ja Minnie on siiiiiiiiiiiiiiiika sulonen se on söpöin dal joujou jota oon ikinä nähny! Ja Emily on todella ihana! Sun blogi on ihan siiika ihana ja hieno ja toi bannerikin on söpö! Lisää kuva näistä uusista neideistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihan hurjan paljon! Juu kyllä kyymyspostauksen teen tänään julkaisen kohta mutta ensin vastaan näihin kommentteihin. Melody tykkää lempinimestään :D Minnie ja Emily kiittävät!

   Poista
 2. Ihania kuviiaa!! Rakastuin prupateen <3 Ihnahan tuo jou joukin on! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihan hirmuisesti! Melody ja Minnie kiittää! :)

   Poista